İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı'nın yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

 

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız için sağlıkla, huzurla ve başarıyla geçmesini dilerim.

 

Sevgili Öğrencilerimiz;

 

Okul hayatınızda her başarınız, gelecekte sizleri ve ülkemizi daha mutlu ve güzel günlere taşıyacaktır. Eğitiminiz için verdiğiniz her türlü emek size başarı olarak dönecektir. Bugün bizler için nasıl değerliyseniz yarının yetişkinleri olacağınız dünya için de kıymetli birer fert haline geleceksiniz. Gözlerinizdeki ışığın hiç sönmemesini umut ediyor, yeni eğitim öğretim yılının sizlere yeni başarılar getirmesini diliyorum.

 

Değerli Öğretmenlerim;

 

Geleceği şekillendirecek olan siz öğretmen arkadaşlarımla yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlıyor olmaktan sevinç duyuyorum. Biliniz ki sizler sayesinde fedakârlık, özveri, güven, sevgi ve saygı kelimeleri öğretmenlik mesleği ile özdeşleşmiştir. Gelişen ülkemizin geleceğe dair güzel umutları, sizlerin ellerinde yeşerecektir. Bu duygularla 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyor, ülkemizin aydınlık geleceğinin temellerini atacak olan siz değerli meslektaşlarımı en içten duygularla selamlıyorum.

 

Kıymetli Velilerimiz;

 

Yarınlarımızın emanetçisi çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin bu süreçte en büyük destekçisi sizlersiniz. Geleceğimiz olan öğrencilerimiz, ortak gayretimiz neticesinde başarıya ulaşacaktır. Sizlerin eğitim öğretim sürecine katılımlarınız çocuklarımızın hem akademik başarısını hem de ilgi ve yeteneklerini keşfetme ve geliştirmede tamamlayıcı ve destekleyici bir rol oynayacaktır. Hep birlikte mutlu ve verimli bir eğitim öğretim yılı geçireceğimizi temenni ediyorum.

 

Kıymetli İdareci ve Mesai Arkadaşlarım;

 

   Okullarınızı bulunduğu sosyal ve mahalli yapının ortasına bir kültür merkezi olarak yerleştirme gayretinizi, öğretmenler ve öğrenciler için mutlu olacakları ve sevecekleri bir okul iklimi ve güven ortamı inşa etme çabası içerisinde olduğunuzu, bizler takdirle velilerimiz ise şükranla izlemektedir. Daha çok paylaşmak, örnek olacak uygulamaları çoğaltmak, sürekli kendimizi yenileme ve geliştirme çabası içerisinde yürümek vizyonumuz olmuştur Bu anlamda sizlere teşekkür eder, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı olmasını dilerim.

 

 

Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No 6 Beylikdüzü / İSTANBUL Bizimkent İlkokulu Yanı - 0(212) 876 98 74 0(212( 875 27 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.