İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 LGS Gündemli Toplantı Yapıldı

6 Haziran 2021 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi ve sınav günü okullarımızda yapılması gereken iş ve işlemler ile alınacak önlemlere ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
2021 LGS Gündemli Toplantı Yapıldı

Koç Ortaokulu Konferans Salonu'nda yapılan toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yafes Bakırcı başkanlığında, şube müdürlerimiz ile sınav komisyon başkanları ve komisyon yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.

Müdürümüz Yafes Bakırcı sınav öncesi ve sınav günü önemli hususları ifade ederek şunları söyledi:

Bugün itibariyle haftada iki gün yüz yüze olmak üzere eğitim-öğretim süreci başladı. Kısa sürede de olsa öğrencilerimizin yeniden okullarıyla buluşmasından dolayı mutluyuz.

Cumartesi günü gerçekleşecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) bu yılda maalesef salgın sürecinin devam etmesi nedeniyle olağanüstü koşullarda gerçekleşecek. Geçen yıl olduğu gibi okullarımız bu süreci başarılı bir şekilde idare edecektir. Okulun bahçesinin dışından itibaren sıkı önlemlerle, öğrencilerimizin sağlık koşullarına azami dikkat edilerek geçirilecektir.

Öğrencilerimizin, okul bahçesine girdikten sonra sosyal mesafe kurallarına uyarak içeri alınması ve sınav bitiminde koordineli bir şekilde okuldan tahliyeleri konusunda azami özen gösterilmesi gerekiyor. Görevlilerin ve öğrencilerin cep telefonu getirmesine kesinlikle izin verilmeyecek. Öğrenciler okula alınırken üst araması bu yıl yapılmayacak. Öğrenciler sınav giriş kâğıtları ve nüfus cüzdanlarını göstererek sınav salonlarına gireceklerdir. Öğrenciler sınav salonlarında yerlerini aldıktan sonra isterlerse maskelerini çıkarabileceklerdir.

Sınavda görevli olan tüm çalışma arkadaşlarıma ve öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Toplantıda, sınavda dikkat edilecek hususlar, sınav uygulama esasları, sağlık ve teknik ile ilgili konuları Sorumlu Şube Müdürümüz Harun Büker görüntüler eşliğinde maddeler halinde açıkladı.

Toplantı, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.

01-06-202101-06-202101-06-202101-06-202101-06-2021

Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No 6 Beylikdüzü / İSTANBUL Bizimkent İlkokulu Yanı - 0(212) 876 98 74 0(212( 875 27 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.